• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران

نوع مقاله : بهداشت و توسعه

نویسنده

  • دفتر تحریریه

سازمان نظام پزشکی مشهد، مشهد، ایران

10.22038/jmmc.2015.6214

مجله سازمان نظام پزشکی مشهد
دوره 19، شماره 1 - شماره پیاپی 1
شهریور 1394
صفحه 54-55

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 427.32 K

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 485
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 286

APA

تحریریه, دفتر . (1394). علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران. مجله سازمان نظام پزشکی مشهد, 19(1), 54-55. doi: 10.22038/jmmc.2015.6214

MLA

تحریریه, دفتر . "علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران", مجله سازمان نظام پزشکی مشهد, 19, 1, 1394, 54-55. doi: 10.22038/jmmc.2015.6214

HARVARD

تحریریه, دفتر. (1394). 'علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران', مجله سازمان نظام پزشکی مشهد, 19(1), pp. 54-55. doi: 10.22038/jmmc.2015.6214

CHICAGO

دفتر تحریریه, "علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران," مجله سازمان نظام پزشکی مشهد, 19 1 (1394): 54-55, doi: 10.22038/jmmc.2015.6214

VANCOUVER

تحریریه, دفتر. علل پایین بودن مصرف لبنیات در ایران. مجله سازمان نظام پزشکی مشهد, 1394; 19(1): 54-55. doi: 10.22038/jmmc.2015.6214

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • کتاب آموزش پزشکی بر اساس شاهنامه "نیک آموز پزشکی": معرفی سیمرغ به عنوان نماد جامعه پزشکی 1392-11-16

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب